Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@22:54:16 GMT

ریاست جمهوری هم به این انگ همیشگی نمی‌ارزید

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۵۵۹۶

ریاست جمهوری هم به این انگ همیشگی نمی‌ارزید

عضو جدید شورای شهر شیراز که اجازه سخنرانی در صحن علنی را پیدا نکرد، از همین ابتدا با نشستن بر صتدلی حاجتی حاشیه‌ساز شد.

به گزلرش خبرنگار ایمنا، محمدتقی تذروی پس از حرف و حدیث‌های بسیار بالاخره در جلسه دیروز (چهارشنبه) شورای شهر به صندلی مهدی حاجتی، عضو بازداشت شده شورای شهر شیراز تکیه زد.

او پس از سوگند خوردن در صحن، از سید عبدالرزاق موسوی رئیس شورا درخواست کرد که سخنرانی کند، اما با مخالفت رئیس مواجه شد؛ اگرچه او نتوانست سخنرانی کند و چندین هوادار او نیز اجازه قانونی برای ورود به صحن علنی را کسب نکردند، اما همان نشستن او در جمع شورا نشینان نیز خالی از حاشیه نبود، عکس او هنگامی که برای برداشتن نام حاجتی دست دراز کرده و با لبی خندان بر کرسی شورای شهر می‌نشیند با واکنش کاربران توئیتر همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصیب حاجتی، برادر مهدی حاجتی با انتشار عکس بالا توئیت زد: "اولین حضور رسمی محمدتقی تذروی به عنوان جانشین مهدی حاجتی در شورای شهر شیراز. تو را چه سود فخر به فلک برفروختن..."

امیر کاربر دیگری بود که توئیت خود را به عکس سنجاق کرد: "و با دل‌های شکسته می‌گوییم خدا ما را بس است."

خضر نیز نوشت: "عجب عکسی ! این آقا به نام محمدتقی تذروی امروز کرسی مهدی حاجتی را در شورای شهر شیراز تصرف کرده است. چه معامله زیانباری! به نظرم ریاست جمهوری هم به این انگ همیشگی نمی‌ارزید. عکس البته قابلیت جایزه سال را دارد، گویا و ماندگار."

مژده انصاری هم با طعنه به رئیس سابق شورای شهر که برای خدمتگزاری به مردم سوگند یاد کرده بود، نوشت: "جایگزین مهدی حاجتی سوگند خورد؛ همون سوگندی که جناب دستغیب هم خورد!!"

یک شهروند شیرازی نیز در واکنش به این عکس نوشت: "اولین حضور رسمی محمدتقی تذروی به جای مهدی حاجتی در شورای شهر شیراز... حق کاکای ما رو خوردن دستمون هم به هیچ جا نرسید خدایا ببین فقط خودتو داریم.."

هرچند تذروی به عنوان تنها عضو اصولگرای حاضر در شورا به طور رسمی سوگند خورده و از این پس در شورای شهر حق رای دارد، اما همچنان بارقه‌هایی از امید برای بازگشت حاجتی به صحن شورا وجود دارد زیرا همچنان کسی نمی‌داند او به چه دلیلی بازداشت و حق حضور در سمت عضو شورای شهر شیراز از وی منع شده است و همین دلیل باعث می‌شود تا شش ماه جایگاه او به طور موقت دراختیار تذروی قرار گیرد؛ شاید در این شش ماه تکلیف محکومیت حاجتی مشخص شد و او بار دیگر جای خود را در شورای شهر بازپس گرفت.

کد خبر 389225

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مهدی حاجتی شورای شهر شیراز توییتر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۵۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز از اراده این کمیته برای رفع فقر از محلات و مناطق کم‌برخوردار این کلان‌شهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیده مریم حسینی با همراهی جمعی از کارکنان شهرداری شیراز، اعضای قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی (ع) و خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های ملی و استانی از تعدادی منازل، بازسازی و نوسازی شده منطقه کم‌برخوردار در چند محله بافت تاریخی و مهدی‌آباد بازدید و از نزدیک به بررسی روند اجرای تفاهم‌نامه سه‌جانبه محرومیت‌زدایی پرداخت.

وی افزود: براساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان شورای اسلامی شهر، شهرداری شیراز و قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس باید یک‌هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و احیا شود تا با این کار محرومیت‌زدایی در این مناطق احیا شود.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه خانه‌های مورد نظر توسط یاوران و معتمدین محله، گروه‌های جهادی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و ... شناسایی و بعد نیرو‌های جهادی و کارشناسان شورای اسلامی شهر به منزل مورد نظر مراجعه و در رابطه با واجد شرایط بودم آن تحقیق می‌کنند.

حسینی بیان کرد: پس از شناسایی و تأیید، منازل محروم نیازسنجی و در فهرست محرومیت‌زدایی قرار می‌گیرند و کار با همکاری نیرو‌های جهادی برای احیای آنها آغاز می‌شود. این خانه‌ها به قدری فرسوده و نامناسب هستند که فقر آنها، محله را آزار می‌دهد و با درست کردن این خانه‌ها امنیت محله هم افزایش می‌یابد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت حضور خیرین در زمینه محرومیت‌زدایی از چهره شهر در خصوص برخی بند‌های تفاهم‌نامه سه جانبه اظهار کرد: بر اساس این تفاهم. نامه سه جانبه قرار شد یک هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و 500 خانه توسط شهرداری و 500 خانه توسط قرارگاه محرومیت زدایی احمدبن موسی(ع) احیا و بازسازی شود.

حسینی گفت: بر این اساس قرار شد به طور میانگین برای هر منزل 60 میلیون تومان هزینه شود که 15 میلیارد تومان سهم شهرداری و 15 میلیارد تومان سهم قرارگاه تعیین شد که سپاه بیشتر نسبت به احیای خانه‌های اطراف شهر و شهرداری نسبت به محرومیت‌زدایی از منازل درون شهر اقدام کردند. امسال سهم هر کدام از طرفین 30 میلیارد تومان تعیین شده و قرار است یک هزار منزل نیز امسال از محرومیت خارج شوند.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اجرای این طرح در تمامی مناطق یازده‌گانه شهرداری این کلان‌شهر اضافه کرد: در این راستا در کل مناطق یازده‌گانه از یاوران شورا خواستیم منازل محروم را شناسایی کنند و بعد نسبت به تایید آغاز طریق بخش‌های مرتبط، اقدام می‌شود.

حسینی افزود: مسأله اصلی ما در این راستا برخی کار‌های عقب افتاده است که در گذشته انجام نشده و به امروز افتاده است، مانند خانه‌های فرسوده‌ای که در برخی نقاط مانند بافت تاریخی برجامانده و امروز به معضلی برای این محل تبدیل شده است، چراکه انجام اموری مثل سنگ‌فرش برخی معابر که امروز برای آن تصمیم‌گیری شده جزو کار‌های روزمره است.

وی با اشاره به وجود انبوه منازل فرسوده و محروم در بافت تاریخی و مشکل ساخت‌وساز در این بافت گفت: بنابر آمار غیر رسمی در منطقه تاریخی فرهنگی، بیش‌از 100 خانه میراثی داریم که احیا و نوسازی آنها مشکل است و علاوه بر مشکل نوسازی و مقاوم‌سازی وجود این منازل باعث مشکلات بهداشتی زیادی نظیر سالک شده که مردم بافت را تهدید می‌کند.

 رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص مشکل برخی از منازل اجاره‌ای نیز گفت: البته ما این مشکل را در سعدی هم داشتیم که برخی صاحبخانه‌ها به دلیل مشکل محله، منازل خود را به قیمت کمتری اجاره دادند و خود در یک محله دیگر منزلی را اجاره کرده‌اند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ارائه برخی تسهیلات برای محرومیت‌زدایی محلات کم برخوردار بیان کرد: ما سعی داریم که صاحبان این منازل هم برای نوسازی و بهسازی منزل خود و حتی بازگشت به بافت سعدی ترغیب شوند و در این راستا، لایحه‌ای برای تسهیل ارائه شده تا حتی اگر بخواهند منزل خود را مرمت کنند، نیاز به پرداخت هزینه پروانه و پایان کار هم نباشد. معتقدیم با مرمت این منازل اعتبار و امنیت محله را افزایش می‌دهیم.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • (تصاویر) قصه همیشگی اهواز پس از باران
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار